Працюємо в нових умовах та з новими інструментами

Працюємо в нових умовах та з новими інструментами

25 березня 2020 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Рівненській області було проведено вебінар «Практичні поради щодо організації дистанційного навчання під час карантину». Учасниками вебінару стали голови методичних комісій, викладачі спецпредметів та майстри виробничого навчання, які здійснюють в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області професійну підготовку за напрямом «Ресторанне господарство».

Головна мета вебінару: детально познайомити педагогів з онлайн-ресурсами та напрацюваннями, які розміщені для студентів профтехів на порталі МОН України, Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області і спрямовані на покращення організації дистанційної роботи зі здобувачами освіти в період карантину.

Для допомоги педагогам, ведуча вебінару Олена Рожкова – методист НМЦ ПТО у Рівненській області, презентувала власні наробки: приклади  інструкційних повідомлень та конспектів занять з інструкціями для учнів щодо організації дистанційного навчання за професіями «Кухар» та «Кондитер», провела анкетування щодо технічних питань в роботі педагогів з різними Інтернет-сервісами. Також, методист наголосила на значенні і презентувала ідею створення колективними зусиллями «Каталогу електронних ресурсів на допомогу педагогам ЗП(ПТ)О напряму «Ресторанне господарство» для організації дистанційного навчання та покращення якості освітнього процесу».

Вебінар було проведено за допомогою сервісу MyOwnConference і педагоги мали змогу практично познайомитися з його технічними можливостями.

Коментарі закриті
наверх