Методичний онлайн-тиждень: день другий

Методичний онлайн-тиждень: день другий

Методична онлайн-зустріч педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників електромеханічного та сільськогосподарських напрямів, відбулася 08 вересня 2020 року на платформі Google Meet.

Любов АНДРОЩУК, заступник директора НМЦ ПТО у Рівненській області, розповіла про особливості організації освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти в умовах адаптивного карантину, презентувала напрацювання Навчально-методичного центру до початку нового навчального року та зупинилася на загальних рекомендаціям і проблемних питаннях, на які слід звернути увагу педагогам, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників електромеханічного напряму.

Людмила МОСІЙЧУК, методист НМЦ ПТО у Рівненській області, проаналізувала результати моніторингу організації освітнього процесу у закладах профтехосвіти області з використанням технологій дистанційного навчання, закцентувала увагу на проблемних питаннях та викликах, які мали місце в організації дистанційного навчання минулоріч та розповіла про інструменти GOOGLE, які доречно використовувати при організації освітнього процесу у закладах профтехосвіти в рамках дистанційного навчання.

Олександр МАРУНИЧ, методист НМЦ ПТО у Рівненській області, розповів про особливості підготовки кваліфікованих робітників сільськогосподарського напряму закладами професійної (професійно-технічної) освіти.

Про використання електронних підручників в умовах дистанційного навчання за сільськогосподарським напрямом підготовки фахівців говорив Святослав МИКОЛАЙЧУК, викладач спецпредметів, голова методичної комісії Вищого професійного училища № 22 м. Сарни.

Досвідом підготовки, монтування та використання відео уроків при дистанційному навчанні поділився Сергій КОЦЮК, викладач спецтехнології, голова методичної комісії Квасилівського професійного ліцею.

Учасники зустрічі отримали методичні рекомендації, практичні поради для використання під час організації освітнього процесу і підготовки майбутніх кваліфікованих робітників.

Коментарі закриті
наверх