За підсумками Всеукраїнського конкурсу „Планета ІТ“ 2017 року визнані кращими

За підсумками Всеукраїнського конкурсу „Планета ІТ“ 2017 року визнані кращими

Підведено підсумки щорічного Всеукраїнського конкурсу для педагогічних працівників професійно-технічної освіти на кращий електронний освітній ресурс „Планета ІТ“ за 2017 рік.
Конкурс проводиться Інститутом ПТО НАПН України за сприяння Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України для забезпечення закладів професійно-технічної освіти сучасними навчально-методичними матеріалами, створення сучасних інноваційних електронних освітніх ресурсів для підготовки майбутніх кваліфікованих робітників.
За підсумками конкурсу „Планета ІТ“ у 2017 році в номінації „Курс дистанційного навчання“ перше місце здобув майстер виробничого навчання ДПТНЗ „Сарненський професійний аграрний ліцей“ Чиж Д.В.

Денис Васильович працює у ліцеї із 2015 року на посаді майстра виробничого навчання у групі з підготовки за професією „Оператор комп’ютерного набору“. Приділяє велику увагу впровадженню нових, сучасних й ефективних технологій, методів та прийомів освітньої діяльності, серед яких, – розробка та використання дистанційних курсів на основі системи дистанційного навчання Moodle. Представлений ним на конкурс дистанційний курс для підготовки кваліфікованих робітників сільськогосподарських професій було відзначено кращим серед дистанційних курсів.

Впровадженню сучасних освітніх інновацій у діяльності закладу активно сприяє керівництво ДПТНЗ „Сарненський професійний аграрний ліцей“ (директор М.П. Морозюк). У ДПТНЗ „Сарненський професійний аграрний ліцей“ дистанційні курси на базі система ДН Moodle розробляються для вивчення предметів: „Основи галузевої економіки та підприємництва“, „Основи правових знань“, „Інформаційні технології“, „Агротехнологія“, „Трактори“, „Сільськогосподарські машини„ „Система технічного обслуговування і ремонту самохідних кормозбиральних машин“, „Комплексна система технічного обслуговування i ремонту сільськогосподарської техніки“, „Система технічного обслуговування i ремонту машин“, „Правила дорожнього руху“, „Охорона праці“, „Основи технічного креслення“, „Основи безпеки руху“, „Електротехніка“, „Технічне креслення“, „Слюсарна справа“, „Читання креслень“, „Будова і експлуатація самохідних кормозбиральних машин“.

У номінації „Електронних лабораторний практикум“ журі конкурсу відзначено дипломом другого ступеня за ІІ місце викладача спецдисциплін ДПТНЗ „Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну“ Каштан Наталію Броніславівну.

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Рівненській області вітає з перемогою Дениса Васильовича та Наталію Броніславівну. Зичимо вам, шановні колеги, творчої наснаги, незгасного бажання до нових знань і висот, творчих злетів та досягнень.
Виражаємо вдячність усім педагогічним працівникам та керівникам закладів, які взяли участь у конкурсі „Планета ІТ“.

Ресурси конкурсу:
Сторінка конкурсу „Планета ІТ“
Результати конкурсу
Список учасників конкурсу

Курс-2
Курс-3
Курс-4
Курс-1
Коментарі закриті
наверх