Педагогічний інструментарій: освітні можливості Інтернету

Педагогічний інструментарій: освітні можливості Інтернету

Актуальність проблеми пошуку інноваційних шляхів підвищення кваліфікації педагогічних працівників визначається сучасними тенденціями розвитку  освіти та життям в інформаційному суспільстві. Особливого значення набуває переорієнтація мислення сучасного викладача на усвідомлення принципово нових вимог до його педагогічної діяльності, готовність використовувати інформаційно-цифрові та Інтернет ресурси як допоміжний навчальний ресурс.

Обговоренню питань особливостей використання  Інтернет ресурсів для підготовки та проведення уроків, розвитку власних професійних компетентностей був присвячений інструктивно-методичний  вебінар для викладачів математики закладів професійної (професійно-технічної) освіти, який відбувся 19 квітня 2018 року.

Під час вебінару учасники ознайомились з пропозиціями сучасних Інтернет-платформ для дистанційної освіти педагогів, розглянули можливості  нових освітніх онлайн-ресурсів, які можна використовувати як  для навчання учнів, так і для створення засобів дидактичного мультимедійного супроводу уроків.

З метою надання методичної допомоги педагогічним працівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти в організації освітнього процесу згідно сучасних вимог, методист НМЦ ПТО Мосійчук  Л.М. ознайомила з новими затвердженими нормативними документами у галузі освіти та представила інформаційні, методичні і мультимедійні матеріали з питань тематики вебінару.

Коментарі закриті
наверх