20 березня 2019 року у Державному навчальному закладі «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Офіціант».
Конкурс проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності учнів, удосконалення організації та змісту навчання під час підготовки кваліфікованих робітників та з метою популяризації робітничих професій.
У конкурсі взяли участь учні груп О11 та О12. Заклад єдиний в Рівненській області здійснює підготовку за професією «Офіціант».
Конкурсні умови передбачали виконання теоретичного та практичного завдань.
Теоретичний тур проходив у формі тестування на персональному комп’ютері та передбачав перевірку професійно-теоретичних знань зі спецпредметів.
Кожний учасник Конкурсу складав серветки різними способами, демонстрував техніку наливання вина та рух з тацею, а також техніку попереднього сервірування столу (сніданок, обід, вечеря).
Найкращі результати продемонструвала Корейко Олександра, яка і стала переможницею.
ІІ місце посіла – Довгалюк Катерина, ІІІ місце – Семенюк Оксана.