08 травня 2019 року на базі Квасилівського професійного ліцею відбулося чергове засідання обласної секції педагогів напряму «Громадське харчування» з теми «Формування еталонної моделі компетентного педагога».
Під час секційного засідання використовувалися активні форми та методи такі як самопрезентація, тренінгові вправи на створення врівноваженного стану, робота в малих групах, з використанням методу «Фішбоун (риб’яча кістка)» педагоги одинадцяти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області, які здійснюють професійну підготовку за професією «Кухар», з’ясували головну мету формування еталонної моделі компетентного педагога через процес формування компетентного та конкурентоспроможного випускника закладу професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Кухар».
Олена Рожкова ознайомила присутніх з власними готовими продуктами (портфоліо та скрайбінг-презентацією), які були створені за допомогою програм Prezi та VideoScribe.
Завдяки анкетуванню було з’ясовано перспективні напрями роботи обласних творчих груп. Педагоги відмітили в анкетах, що засідання для них було цікавим, корисним та перспективним, а також створена атмосфера дала можливість відволіктися від хвилювання за конкурсанта, якого вони супроводжували на обласний етап конкурсу.