Визначено кращого за майстерністю серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області за професією «Кухар»

Визначено кращого за майстерністю серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області за професією «Кухар»

08 травня 2019 року на базі Квасилівського професійного ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області за професією «Кухар». В конкурсі прийняли участь 10 учнів-переможців І етапу конкурсу (по одному представнику від закладу).

Програма конкурсу передбачала виконання завдань теоретичного та практичного турів. Під час теоретичного туру учні продемонстрували свої знання зі спеціальних предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Охорона праці», «Гігієна та санітарія виробництва» та «Устаткування підприємств харчування» і виконували тестові завдання на персональному комп’ютері.

Практичний тур складався із завдання з приготування двох страв: «Філе куряче фаршироване сиром та ананасом» та «Яблука смажені в тісті». Практичне завдання відповідає вимогам 4 кваліфікаційного розряду з професії «Кухар».

Авторитетне журі у складі: Медведь О.В. – члена Асоціації шеф-кухарів України, шеф-кухаря, приватного підприємця, Болотнюк О.О. – керівника ТзОВ «Центр БАО», Шалигіна Г.В. – приватного підприємця, кафе «Манго», Шепеляк Г.В. – приватного підприємця, кафе «Затишок», Процишина Т.В.  – директора кафе «Будьмо» ретельно та якісно оцінило роботу конкурсантів та визначило переможців.

Найкращі результати тестування виявили: Бондар Ангеліна, учениця державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі”, Волощук Марія, учениця вищого професійного училища №22 м.Сарни та Вакулік Тетяна, учениця вищого професійного училища №29 смт Володимирець.

За результатами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією „Кухар” учасники посіли такі місця:

І місце – Бондар Ангеліна, учениця державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі”;

ІІ місце – Коток Вікторія, учениця Квасилівського професійного ліцею;

ІІІ місце – Вакулік Тетяна, учениця вищого професійного училища №29 смт Володимирець.

Вітаємо із здобутою перемогою Бондар Ангеліну, ученицю державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі” та бажаємо гідно представити Рівненську область на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією „Кухар”, який відбудеться на базі Дніпровського центру професійної освіти 27-28 травня 2019 року у м.Дніпро.

2019-05-08 17.20.45
59932078_423252655143527_6598360030666293248_n-1024×498
60060799_318059265532691_8912706100168491008_n-1024×498
K1
Коментарі закриті
наверх