Нові вимоги – нові орієнтири

Нові вимоги – нові орієнтири

10-11 вересня проведено інструктивно-методичні вебінари для викладачів  математики, фізики, хімії та біології закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Методичний супровід вивчення природничо-математичних предметів у 2019-2020 н. р. в умовах освітніх змін.»

Під час вебінару були розглянуті завдання природничо-математичної підготовки учнів у контексті розбудови Нової української школи та реформування професійної освіти,  методичні рекомендації МОН України щодо організації освітнього процесу на заняттях природничо-математичних дисциплін, особливості їх реалізації у новому навчальному році на засадах компетентнісного підходу, пріоритетні напрями впровадження STEM-освіти в освітній процес у 2019-2020 навчальному році. 

З метою надання методичної допомоги педагогічним працівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти в організації освітнього процесу згідно сучасних вимог, Людмила Мосійчук, методист НМЦ ПТО,  ознайомила з новими затвердженими нормативними документами у галузі освіти та представила інформаційні, методичні і мультимедійні матеріали з питань тематики вебінару.

Коментарі закриті
наверх