Професійний онлайн-діалог

Професійний онлайн-діалог

18 березня 2021 року  проведено професійний онлайн-діалог обласної методичної секції на платформі Google Meet для викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти за темою «Застосування інноваційних технологій при підготовці  кваліфікованих робітників за професіями «Муляр, пічник, штукатур».

Розпочався професійний онлайн-діалог з вітального слова Валентини БОНДАРЧУК, директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області. Вона також акцентувала увагу на ключових новаціях в освіті. Наголосила на основних цілях та перспективах в освітньому процесі.

Олена НИЖНИК, методист НМЦ ПТО у Рівненській області наголосила на важливості формування професійних компетентностей при підготовці кваліфікованих робітників за професіями «Муляр, пічник, штукатур», а також ознайомила із практичним застосуванням та використанням віртуальної дошки  Padlet та онлайн–ресурсами для урізноманітнення освітнього процесу.

Про важливість дотримання академічної доброчесності у закладах професійної освіти розповіла Оксана ХЛИНОВСЬКА, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області у виступі з теми «Формування та забезпечення реалізації політики академічної доброчесності у закладах професійної (професійно-технічної) освіти»

Надія МЕЛЬНИК, викладач спецдисциплін  Державного професійно-технічного навчального закладу “Соснівський професійний ліцей” виступила з темою «Цікавинки у викладанні мулярної справи в умовах дистанційного навчання». Вона також ознайомила учасників із практичними застосуванням сервісу Goole forms для проведення опитувань та тестувань. Презентувала «Електронний кейс» з технології штукатурних робіт.(Раїса ДОВМАТ, Надія МЕЛЬНИК).

Під час проведення онлайн-діалогу  виступила Жанна ПУЗЬО, викладач спецдисциплін Вищого професійного училища №25 смт. Демидівка. з темою «Використання програми «Pinterest» у викладанні спецтехнологій в умовах дистанційного навчання». Вона ознайомила з  можливостями  даного ресурсу під час організації освітнього процесу.

В ході професійного онлайн-діалогу розглянуто питання щодо стратегії розвитку обласної методичної секції в умовах дистанційного навчання доповідала Марія ТКАЧУК, голова обласної методичної секції, викладач-методист Вищого професійного училища №1 м. Рівне.

Під час роботи  онлайн-діалогу  обговорили багато цікавого. Учасники поділилися власними здобутками та було окреслено коло  важливих завдань на перспективу.

Коментарі закриті
наверх