Ділимось досвідом на Всеукраїнському вебінарі

Ділимось досвідом на Всеукраїнському вебінарі

02 червня 2021 року  в режимі онлайн проведено Всеукраїнський вебінар за темою «Досвід використання онлайн-інструментів при підготовці кваліфікованих робітників будівельного профілю», організований  Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області на платформі Pruffme.

Рівненську область презентували учасникам Всеукраїнського вебінару, викладач Надія МЕЛЬНИК ДПТНЗ «Соснівський професійний ліцей» та викладач Марія АЛЕКСІЙЧУК ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту».

Надія МЕЛЬНИК поділилась цікавинками у викладанні мулярної справи в умовах дистанційного навчання, нестандартним підходом до викладання свого предмету,  ознайомила учасників всеукраїнського вебінару із практичним застосуванням сервісу Google forms для проведення опитувань та тестувань, а також презентувала «Електронний кейс» з технології штукатурних робіт.

Викладач закладу Марія АЛЕКСІЙЧУК презентувала свій досвід використання інтерактивної панелі для підготовки кваліфікованих робітників будівельного профілю та ознайомила учасників всеукраїнського вебінару із практичним застосуванням програми MozaBook. У своєму виступі вона окреслила основні елементи,  підходи та рішення при  застосуванні інноваційних методів навчання.

Нашими викладачами були представлені успішні педагогічні прийоми та приклади організації освітнього процесу з професій будівельного профілю. в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Рівненщини.

Ми щиро вдячні за активну участь у вебінарі. Бажаємо всім здоров’я, гарного піднесеного настрою, натхнення, нових творчих злетів.

Коментарі закриті
наверх