Концепція на популяризацію профтехосвіти в дії – ми презентуємо!

Концепція на популяризацію профтехосвіти в дії – ми презентуємо!

20 жовтня 2021 року методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області Марта КЛИМЧУК презентувала досвід роботи системи професійної освіти області з реалізації стратегії популяризації робітничих професій закладами професійної освіти та центру на Всеукраїнському вебінарі з теми «Популяризація робітничих професій: проблеми та шляхи вирішення», організованому Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

Тема виступу – «PR-кампанія – ключовий інструмент менеджменту системи професійної освіти Рівненщини». Спікерка наголосила, що робота з популяризації як робітничих професій, так і системи профтехосвіти повинна бути наскрізною, багатоаспектною, системною, орієнтованою на сучасного абітурієнта, здобувача освіти та готова до викликів сьогодення і вирішення завдань, що окреслені перед профтехами в рамках Стратегічного плану розвитку професійної освіти на період до 2027 року.

Також було представлено реалізовані кейси з підбіркою засобів, методів та інструментарію з формування профорієнтаційної концептуальної траєкторії, яку реалізовує Навчально-методичний центр та заклади професійної (професійно-технічної) освіти Рівненщини.

Коментарі закриті
наверх