До професійного успіху через Центр кар’єри

До професійного успіху через Центр кар’єри

Онлайн-діалог «Центр кар’єри як ресурс системної підтримки професійного становлення молоді» проведено 21 жовтня 2021 року на платформі Google Meet з керівниками Центрів кар’єри закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Розпочався захід з традиційного онлайн-активу: за допомогою застосунку Mentimeter промоніторили думки учасників щодо функціонування Центрів кар’єри.

Любов АНДРОЩУК – заступник директора НМЦ ПТО у Рівненській області, розповіла про Центр кар’єри закладу професійної (професійно-технічної) освіти як вимогу часу і ресурс системної підтримки професійного становлення молоді, нормативно правове забезпечення діяльності, структуру та основні завдання центру, специфіку інформаційного наповнення центру.

Наталія МЕЛЬНИК – керівник Центру кар’єри Державного професійно-технічного навчального закладу «Березнівське вище професійне училище» у виступі «Кар’єрне консультування у закладах освіти» презентувала свій успішний кейс: портфель послуг центру, ключові показники ефективності, формування медіа плану, а також авторську методику «Квітка кар’єри».

Про Центр кар’єри Вищого професійного училища № 29 смт Володимирець: від моделі центру та портфеля послуг до соціального ефекту діяльності розповіла Юлія БАЦЮСЬ – керівник даного центру.

Учасники онлайну отримали інформацію, яка структурує організацію роботи Центру кар’єри на базі закладу професійної (професійно-технічної) освіти, а також методичні посібники, які допоможуть у організації як створення і функціонування Центру, так і в проведенні профорієнтаційної роботи.

Коментарі закриті
наверх