Підкорюємо нові вершини разом!

Підкорюємо нові вершини разом!

16 листопада 2021 року на платформі Google Meet відбулося чергове заняття з теми «Віртуальна дошка JAMBOARD: теоретична частина» в рамках дистанційного курсу «Цифрова освіта: від викликів до можливостей». Учасниками дистанційного курсу є викладачі спецдисциплін та майстри виробничого навчання будівельного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області.

Олена НИЖНИК, методист НМЦ ПТО у Рівненській області,  розповіла про віртуальну дошку Jamboard як інструмент візуалізації, взаємодії, комунікації для освітнього процесу, детально презентувала інструменти GOOGLE, які доречно використовувати при організації освітнього процесу та надала педагогам практичні поради.

Під час навчання слухачі отримали теоретичні знання з використанням віртуальної дошки JAMBOARD,  пройшли покрокові інструкції: Як почати працювати з Jamboard? Які інструменти та можливості Jamboard? Як налаштувати Jamboard?  Також  учасники мали можливість відпрацювати спільне використання інтерактивної дошки шляхом виконання завдань, , що стане у нагоді при викладанні  предметів будівельного напряму. Крім того, дізналися багато нового та надихнулися на розробку власних дистанційних уроків. Адже розуміння інфопростору  є не просто вимогою часу, а й реальною потребою повсякдення.

Навчання пройшло в атмосфері довіри, співпраці!

Тож налаштовуймося на творчий настрій та продовжуємо креативити! Далі буде…

Коментарі закриті
наверх