Оновлення методичного забезпечення з професії «Кухар» триває

Оновлення методичного забезпечення з професії «Кухар» триває

Творчою групою педагогів напряму «Ресторанне господарство» продовжується робота з розробки плануючої документації у відповідності до СП(ПТ)О.5122.І.56.10-2021 з професії «Кухар».

Учасниками творчої групи з початку роботи вже проведено 8 засідань. За результатом роботи творчої групи зроблено розподіл годин за результатами навчання, визначено перелік та назви предметів загально-професійної, професійно-теоретичної підготовок та предмети, які вільно обираються.

Розроблені, обговорені та схвалені тематичні й поурочно-тематичні плани з предметів: «Охорона праці», «Основи галузевої економіки та підприємництва», «Основи енергозбереження», «Облік, калькуляція та звітність», «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна, санітарія виробництва та основи НАССР», «Фізіологія харчування», «Організація виробництва та обслуговування», «Професійна етика та основи психології», «Англійська мова професійного спрямування». З окремих предметів ще певні теми переробляються та допрацьовуються тематичні та поурочно-тематичні плани з предметів: «Основи трудового законодавства», «Інформаційні технології», «Технологія приготування їжі», «Світова кухня».

Розроблені робочі навчальні програми з предметів «Охорона праці»; «Облік, калькуляція та звітність», «Устаткування підприємств харчування», «Фізіологія харчування», «Гігієна, санітарія виробництва та основи НАССР», «Основи галузевої економіки та підприємництва».

Розроблені проєкти робочих навчальних планів ДНЗ «Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі» та ДПТНЗ «Острозьке вище професійне училище» з професії «Кухар» 3 та 4 розрядів.

Коментарі закриті
наверх