Спільно формуємо підприємницьку компетентність

Спільно формуємо підприємницьку компетентність

13 травня 2022 року у режимі відеоконференції GoogleMeet відбулося  онлайн-засідання обласної методичної секції викладачів економічних дисциплін з теми «Формуємо підприємницьку компетентність».

В рамках засідання було розглянуто питання щодо особливостей викладання предметів економічного напряму, актуальності формування  підприємницької компетентності та шляхів покращення стану викладання  економічних дисциплін через удосконалення методичного забезпечення предметів, використання інтерактивних вправ та відео.

Викладач ДПТНЗ «Соснівський професійний ліцей» Оксана ШЕРЕМЕТ презентувала проєкт робочої навчальної програми з предмета «Основи підприємництва».

Під час засідання викладачі працювали на Jamboard, виконуючи інтерактивні вправи «У чому мені пощастило» та «Ми схожі?», на сервісі Wordwall їм була запропонована вікторина «Підприємницька компетентність».

На завершення зустрічі з метою наповнення робочої навчальної програми інтерактивними вправами за допомогою сервісу «Колесо фортуни» педагогами були закріплені теми з предмета «Основи підприємництва» для визначення та створення власних вправ на сервісі Wordwall.

 

Коментарі закриті
наверх