Онлайн лайфхак-застосунки для сучасного педагога

Онлайн лайфхак-застосунки для сучасного педагога

20 лютого 2023 року було розпочато роботу  четвертого онлайн-курсу з розвитку цифрових компетентностей «5 digital-інструментів для моделювання уроків», яку було організовано Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Рівненській області для майстрів виробничого навчання та педагогічних працівників закладів професійної освіти Рівненщини.

Марта КЛИМЧУК, методист НМЦ ПТО у Рівненській області презентувала роботу з такими онлайн інструментами та портативними застосунками, як Smallpdf, IlovePDF, LigtShot, Is.gd, Savefrom.net, PiliApp, BandiCam, ScreenRecorder. Надала інформацію щодо принципів роботи та побудови механізмів з реалізації даних застосунків для пришвидшення, оновлення та наповнення освітнього процесу новими барвами, ідеями та задумами, які полегшать життя сучасного педагогічного працівника на освітньому фронті.

Учасниками віртуальної майстерні стали 21 педагогічний працівник із закладів загальної середньої, професійної та фахової передвищої освіти Рівненської, Хмельницької, Запорізької, Житомирської, Херсонської, Черкаської, Волинської та Львівської областей.

Коментарі закриті
наверх