Поповнюємо цифровий педагогічний інструментарій

Поповнюємо цифровий педагогічний інструментарій

Триває навчання педагогів  з розвитку цифрових навичок у рамках онлайн-курсу «Цифрові кейси педагога для дистанційного навчання», організованого НМЦ ПТО у Рівненській області.  

07 березня 2023 року  відбулося чергове заняття курсу за темою “Створення інтерактивних робочих аркушів за допомогою сервісу Wizer.me”.

Людмила МОСІЙЧУК,  тренерка курсу, методистка НМЦ ПТО у Рівненській області, проаналізувала можливості використання  інтерактивного навчального контенту в освітньому процесі, що покращує сприйняття учнями матеріалу, дозволяє підвищити інтерес до предмета, ефективність самостійної роботи учнів,   та акцентувала увагу на доцільності використання таких матеріалів для проведення занять у дистанційному та змішаному форматах.

Також учасники онлайн-заняття розглянули функціонал  сервісу Wizer.me, який дозволяє створити інтерактивний навчальний візуальний контент для використання в освітньому процесі. За результатами виконання домашнього завдання учасники отримають сертифікат про підвищення ІТ-компетентності.

Коментарі закриті
наверх