Інклюзивна освіта: виклики сьогодення

Інклюзивна освіта: виклики сьогодення

Онлайн-діалог «Актуальні питання надання освітніх послуг для осіб з особливими освітніми потребами у закладах професійної (професійно-технічної) освіти» відбувся 22 березня 2023 року за допомогою платформи MEET.

Учасниками заходу були педагогічні працівники, відповідальні за даний напрям роботи.

У ході заходу говорили про:

Інклюзивну освіту у світлі викликів сьогодення (Оксана КОЛОДИЧ, завідувачка ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти).

Надання освітніх послуг для осіб з особливими освітніми потребами у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області  (Любов АНДРОЩУК, заступник директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області).

Організаційні форми та засоби навчання дітей з особливими освітніми потребами (Валентина СЕНЬЧУК, викладач Радивилівського професійного ліцею).

Психологічну та соціальну адаптацію дітей з особливими освітніми потребами (Ганна КРАМ, практичний психолог Радивилівського професійного ліцею).

Також були презентовані матеріали та корисні ресурси, які стануть у нагоді педагогами при організації інклюзивного навчання.

Коментарі закриті
наверх