Дистанційний навчальний курс  «Інструменти Google для професійної освіти»

Дистанційний навчальний курс  «Інструменти Google для професійної освіти»

Завершено навчальний дистанційний курс «Інструменти Google для професійної освіти», який тривав у період з 20 лютого по 27 березня 2023 року, було зареєстровано 47 осіб із 23 навчальних закладів (географія учасників різноманітна Рівненська, Хмельницька, Харківська, Херсонська, Черкаська, Вінницька, Кіровоградська, Одеська, Запорізька, Закарпатська, Чернівецька та Тернопільська області).

Курс був проведений методистом Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області Андрієм Філіповичем.

Захід проведено на базі Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області дистанційно із залученням до роботи ресурсу Google Chrom, а саме додатку Google Клас.

Google Класі було створено Підготовчий (нульовий) модуль, 1-3 модулі, а також Підсумковий модуль. Всі модулі були забезпечені посиланнями на додатки, які потрібно встановити, презентацією, відео. Слухачі мали змогу навіть, якщо пропустили заняття ознайомитися із поданим матеріалом, а також із завданням, що потрібно було виконати. Також був поданий окремою темою розділ Додаткові матеріали, де було надано інформацію про тренера курсу Андрія Філіповича (Особистий блог), оформлений чат, де могли слухачі спілкуватися та надано Навчальний посібник створений саме під курс «Інструменти Google для професійної освіти».

21 особа виконала необхідний обсяг завдань в межах дистанційного навчального курсу «Інструменти Google для професійної освіти»: Google клас, Google meet, Google Календар, Google Диск, Google Sites, Google Форми, Google Keep та Google Документ та отримали сертифікати.

Коментарі закриті
наверх