Розробляємо плануючу документацію

Розробляємо плануючу документацію

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Рівненській області розпочато роботу з розробки плануючої документації у відповідності до Державного освітнього стандарту 7129.F.43.30-2022 з професії «Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків».

Згідно наказу НМЦ ПТО у Рівненській області створено творчу групу педагогів для розробки плануючої документації. 02 травня 2023 року на платформі Google Meet було проведено організаційне онлайн-засідання.

Під час засідання учасники обговорили особливості Державного освітнього стандарту 7129.F.43.30-2022 з професії «Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків», висловили свої пропозиції щодо розподілу годин та назв предметів.

Учасниками творчої групи було визначено основний підхід до розподілу загальної кількості годин на професійно-теоретичну та професійно-практичну підготовкиа також визначено розподіл обов’язків за змістом роботи, режимом роботи творчої групи й запланованими термінами щодо підготовки плануючої документації.

Також педагоги визначились із основними завданнями та обсягом роботи.

До наступного онлайн-засідання учасники творчої групи отримали  завдання щодо розподілу годин за результатами навчання та назв предметів.

Коментарі закриті
наверх