Деревообробники ознайомилися із новими модулями курсу на платформі “Професійна освіта онлайн”

Деревообробники ознайомилися із новими модулями курсу на платформі “Професійна освіта онлайн”

7 вересня 2023 року  відбулося онлайн ознайомлення з дистанційним курсом “Деревообробник будівельний” в межах проєкту “Професійна освіта онлайн”, у якому взяли участь викладачі спецдисциплін, майстри виробничого навчання за професіями деревообробного профілю із Вищого професійного училища №1 м.Рівне, Соснівського професійного ліцею, Радивилівського професійного ліцею, Вищого професійного училища №22 м.Сарни, Дубровицького професійного ліцею.

Про візію професійної освіти та особливості підготовки кваліфікованих робітників за професіями деревообробного напряму у 2023/2024 н.р. поінформувала методист НМЦ ПТО у Рівненській області Оксана ХЛИНОВСЬКА. Також вона розповіла про можливості використання в навчальному процесі Всеукраїнської платформи для дистанційного та змішаного навчання “Професійна освіта онлайн”.

Зміст і наповнення модуля “Монтаж дерев’яних  будівель та споруд” в курсі “Деревообробник будівельний” представила викладачка спецдисциплін будівельного профілю ДПТНЗ “Соснівський професійний ліцей” Тамара Марчук. Із інтерактивними інструментами модуля “Обробка деревини на  деревообробних верстатах” познайомив учасників зустрічі Юрій МАРКОВИЧ, викладач спеціальних предметів ДНЗ “Радивилівський професійний ліцей.

Варто зазначити, що викладачі спеціальних дисциплін Соснівського (Тамара МАРЧУК) та Радивилівського професійних ліцеїв (Юрій МАРКОВИЧ)  у співпраці із кафедрою електроніки і комп’ютерної техніки Сумського державного університету (Юрій ЗУБАНЬ, Тетяна ЛАВРИК, Марина ОСЮХИНА) були розробниками інтерактивного  дистанційного контенту за професіями з деревообробки.

Курс містить лаконічний теоретичний матеріал, інтерактивні вправи, відео, 3D матеріали, тести, симулятори. Важливо, що вищезазначеним навчальним контентом можливо користуватися за допомогою мобільного смартфона, він  доступний, окрім учнів та викладачів, для усіх бажаючих на платформі  https://profosvita.online/course_category/

Актуальні матеріали розміщено за адресою https://padlet.com/hlinovska2203/padlet-u3u6l185mijnuy21

Коментарі закриті
наверх