Методична секція викладачів предмету «Захист України»

Методична секція викладачів предмету «Захист України»

11 жовтня 2023 року на базі державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти зі специфічними умовами навчання «Рівненська академія патрульної поліції» була проведена методична секція викладачів предмету «Захист України» з тем: «Опанування базовими знаннями з керуванням  FPV дронами» та «Надання домедичної допомоги в умовах бойових дій».

Під час заходу Петро ГОДУНКО, методист НМЦ ПТО у Рівненській області, з викладачами обговорив актуальні проблеми ефективного викладання предмету «Захист України».

Досвідчений фахівець Рівненської академії патрульної поліції Микола КРАВЧУК, старший викладач, старший лейтенант поліції, надав базові знаннями з керуванням  FPV дронами,

а його колега Роман СОЛОНЯК старший викладач, капітан поліції, провів заняття з основ домедичної допомоги в умовах бойових дій.

Викладачі предмету «Захист України» професійних (професійно-технічних) закладів освіти відпрацювали практичні заняття з надання домедичної допомоги в умовах бойових дій.

Набутті знання в подальшому будуть застосовуватися викладачами навчального предмету «Захист України» для формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та системного знаннями з керуванням  FPV дронами та основ домедичної допомоги в умовах бойових дій.

Коментарі закриті
наверх