Онлайн-телеміст

Онлайн-телеміст

Упродовж двох днів, 22-23 січня 2024 року, тривав обласний онлайн-телеміст, приурочений Дню Соборності України та обласній зустрічі лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти  Рівненщини.

Перший день онлайну-телемосту проходив під гаслом «Соборність – мета перемоги». З вітальним словом та натхненними побажаннями для молоді – лідерів учнівського самоврядування ЗП(ПТ)О звернувся Петро КОРЖЕВСЬКИЙ, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Очільник освіти області наголосив, що саме сьогодні актуальною є активність, лідерство, самоствердження молодих людей, які своїми  знаннями,  навичками, наполегливістю, наближають нашу перемогу!

Учасники телемосту в перший день зустрічі обмінялися вітаннями до Дня Соборності та побажаннями скорішої перемоги України, презентували себе та власне бачення лідерства у сучасному вимірі, дізналися багато цікавого про лідерство у час викликів та змін, важливу роль та значення волонтерства, пройшли тест-драйв та вікторину для поповнення багажу власних знань.

Другий день зустрічі був націлений на удосконалення діяльності самоврядування. Лідери активно долучились до онлайн-коворкінгу «Сучасний лідер професійної освіти»,  під час роботи обговорювали важливі справи та ативності, визначили найбільш важливі лідерські якості, працювали спільно, використовуючи дошку Рadlet, створюючи успішні колаборації на тему: «Що б я покращив/ла у роботі учнівського самоврядування?», активно ділились ідеями щодо розвитку молодіжного простору у створеній Viber групі ЛідериПТО. Друга частина онлайну була відповідальною та вирішальною, координатор учнівського самоврядування – Руслана КРАВЧУК, методист НМЦ ПТО у Рівненській області, наголосила лідерам, як важливо мати власну активну позицію, будучи лідером у час змін та викликів, та повідомила учасників, що голосування відбуватиметься за допомогою  застосунку  Mentimeter.

В онлайн форматі лідери обрали Голову обласної Ради учнівського самоврядування  –  Максима АНДРІЙЧУКА учня  Клеванського професійного ліцею.

Завершився онлайн-телеміст з масою творчих ідей, планів з розвитку і вдосконалення учнівського руху та згуртування учнівської спільноти  професійної освіти Рівненщини.

Коментарі закриті
наверх