27 листопада 2024 року у дистанційному режимі серед здобувачів освіти 2-го та 3-го курсів за професією «Кухар» 11-ти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області відбувся 2-й обласний етап олімпіади з предмета «Технологія приготування їжі».
В олімпіаді взяли участь 33 здобувачі освіти – переможці першого етапу олімпіади, по 3 учні від закладу, які були об’єднані у команди.
Учасники олімпіади відповідали на 60 тестових завдань Google Форми, кожне з яких було закритого типу з чотирма варіантами відповіді, з яких лише одна правильна, зміст завдань охоплює відомості з усього курсу предмета «Технологія приготування їжі». Кожна правильна відповідь оцінювалась в 1 бал. На виконання завдання учасникам відводилося 1,5 години.
Усі учасники олімпіади вклалися у відведений час. Командний рейтинг складає такі результати:
Предметна олімпіада проводилася в рамках педагогічного дослідження з теми «Компетентнісний підхід до оцінювання освітніх результатів».