Центр акмеологічної освіти шукає асертивних, мотивованих на успіх, викладачів!

Центр акмеологічної освіти шукає асертивних, мотивованих на успіх, викладачів!

Одним  із стратегічних завдань, окреслених у Державній національній програмі «Освіта» є створення умов для формування освіченої творчої особистості. Ставиться завдання виховання генерації педагогічних кадрів, розробки комплексу теоретичних і методичних основ щодо забезпечення підготовки педагога.

В організацію методичної роботи повинна широко ввійти діагностика професійної діяльності викладачів, яка забезпечить науковий підхід до організації роботи з педагогічними кадрами, їх професійний розвиток і саморозвиток.

З метою  вивчення загального рівня творчого потенціалу особистості викладача та для виявлення провідних мотивів налаштування  на успіх, 03.05. та 04.05. 2018 року з викладачами ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» та ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі»  були проведені методистом Голубош Світланою Віталіївною заняття з використанням психодіагностичної техніки: Методика діагностики особистості на мотивацію до успіху Т. Елерса та проведений  Тест на визначення творчого потенціалу особистості.

Після інтерпретації діагностування були виявленні  високі результати викладачів щодо їх творчого потенціалу та  мотиваційного налаштування на успіх в  педагогічній діяльності.

Сподіваємось на наступну творчу зустріч з темою життєвого значення : «Ціннісні орієнтації особистості».

Коментарі закриті
наверх