Розвиваємо можливості: Інтернет-сервіси для освіти

Розвиваємо можливості: Інтернет-сервіси для освіти

16 травня 2018 року відбувся  черговий  навчальний вебінар для викладачів природничих дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти області „Особливості використання Інтернет ресурсів для підготовки та проведення уроків”.

Під час вебінару методист НМЦ ПТО Мосійчук Л.М.  презентувала  можливості сучасного Інтернет-інструменту для створення засобів дидактичного мультимедійного супроводу уроків. Учасники вебінару ознайомилися із прийомами роботи в середовищі сервісу Wizer.me для розробки  інтерактивних робочих аркушів,  які можна використовувати при дистанційному навчанні, для домашніх робіт, для роботи в навчальному кабінеті на мультимедійній дошці.

З метою надання методичної допомоги педагогічним працівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти в організації освітнього процесу згідно сучасних вимог, методист НМЦ ПТО Мосійчук Л.М. ознайомила з новими затвердженими нормативними документами у галузі освіти та представила інформаційні, методичні і мультимедійні матеріали з питань тематики вебінару.

Коментарі закриті
наверх