Про забезпечення якості професійної освіти говорили на нараді

Про забезпечення якості професійної освіти говорили на нараді

07 червня 2019 року у Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі проведено інструктивно-методичну нараду із заступниками директорів з навчально-виробничої роботи та старшими майстрами закладів професійної освіти області.

Учасники наради обговорили питання осучаснення змісту професійної освіти, шляхи підвищення якості надання освітніх послуг у системі професійної освіти, упровадження стандартів нового покоління та елементів дуального навчання в освітній процес.

Своє бачення зміни парадигми професійної освіти Рівненщини від модернізації бази до якості професійного навчання висвітлив на нараді Петро Коржевський – заступник начальника управління-начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти, акцентувавши увагу на формуванні сучасних підходів до організації освітнього процесу, осучасненні програм підготовки кваліфікованих робітників, формуванні нової моделі професійного навчального закладу та прогресивної освітньої політики регіону.

Працівниками відділу професійно-технічної та вищої освіти О.Полюхович, О.Ярмолюк та навчально-методичного центру Бондарчук В.М.з учасниками обговорено питання організації навчально-виробничого процесу, проведення вступної кампанії та учнівської практики, формування регіонального замовлення, підготовку робочих навчальних планів на новий навчальний рік. За результатами інструктивно-методичної наради прийняті протокольні доручення та методичні рекомендації.

2
3
Коментарі закриті
наверх