Методична онлайн-година: про головне

Методична онлайн-година: про головне

05 травня 2021 року на платформі Google Meet проведено методичну онлайн-годину для адміністрацій закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Під час заходу розглянуто ряд актуальних і важливих питань:

про циклограму діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти у травні 2021 року розповіла Валентина БОНДАРЧУК, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області;

про особливості проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році говорила Марта КЛИМЧУК, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області;

про організацію роботи з розроблення стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на компетентнісному підході у 2021 році та організацію роботи з розроблення робочих навчальних планів та освітніх програм професійної (професійно-технічної) освіти на 2021-2022 навчальний рік розповіла Любов АНДРОЩУК, заступник директора Навчально-методичного центру. Вона також проаналізувала результати моніторингу «Мій вибір», проведеного серед першокурсників закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Особливу увагу учасників онлайну було привернуто до підсумків проведених конкурсів фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2021 році. Аналіз результатів провели директор центру Валентина БОНДАРЧУК та Віктор РУДИК, директор Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».

На завершення зустрічі Валентина БОНДАРЧУК наголосила на важливості організації закладами внутрішньої системи контролю за якістю освітнього процесу, розповіла про налагодження системи організації виконання документів, проведення методичних заходів із педагогами, участь у міжнародних проєктах та розкрила ряд інших актуальних і важливих питань.

За підсумками методичної онлайн-години заклади отримали рекомендації та інформаційно-методичні матеріали, які стануть у нагоді при організації освітнього процесу.

Коментарі закриті
наверх