«Варилися» щодо «Варника»

«Варилися» щодо «Варника»

18 травня 2021 року за ініціативи НМЦ ПТО у Рівненській області відбулося перше онлайн засідання учасників робочої групи з розроблення проєкту стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Варник харчової сировини та продуктів (виробництво фруктових та овочевих консервів)». В засіданні взяли участь представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Полтавської, Херсонської та Рівненської областей.

Учасники робочої групи ознайомилися з нормативними документами щодо розробки стандартів професійної (професійно-технічної) освіти, з алгоритмом дій, отримали інструктаж щодо порядку роботи з матеріалами проєкту, які розміщені на Google Диску.

Педагоги мали можливість задати запитання, обмінятися досвідом та обговорити порядок роботи над проєктом стандарту. Матеріали онлайн засідання були надіслані усім учасникам робочої групи.

Коментарі закриті
наверх