18 травня 2021 року за ініціативи НМЦ ПТО у Рівненській області відбулося перше онлайн засідання учасників робочої групи з розроблення проєкту стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Варник харчової сировини та продуктів (виробництво фруктових та овочевих консервів)». В засіданні взяли участь представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Полтавської, Херсонської та Рівненської областей.
Учасники робочої групи ознайомилися з нормативними документами щодо розробки стандартів професійної (професійно-технічної) освіти, з алгоритмом дій, отримали інструктаж щодо порядку роботи з матеріалами проєкту, які розміщені на Google Диску.
Педагоги мали можливість задати запитання, обмінятися досвідом та обговорити порядок роботи над проєктом стандарту. Матеріали онлайн засідання були надіслані усім учасникам робочої групи.