Cтартуємо продуктивно!

Cтартуємо продуктивно!

08 вересня 2021 року відбулася методична онлайн-година для закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Під час онлайну, проведеного з використанням платформи Google meet, обговорено ряд актуальних питань щодо форматування роботи сучасного закладу професійної (професійно-технічної) освіти в світлі концептуальних засад розвитку професійної освіти як освіти можливостей.

На старті онлайну Валентина БОНДАРЧУК, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти  у Рівненській області, презентувала циклограму діяльності закладу професійної (професійно-технічної) освіти на вересень. Також директор розповіла про нормативно-правове забезпечення організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році.

До організації діяльності закладу щодо розбудови внутрішньої системи якості привернула увагу присутніх Оксана ХЛИНОВСЬКА, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області.

На важливості планування заходів щодо розвитку STEM-освіти та заходів щодо розвитку цифрової грамотності педагоів наголосила Людмила МОСІЙЧУК, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області.

Про створення здорового та безпечного освітньо-виховного середовища 2021-2022 навчальному році та психологічний супровід всіх учасників освітнього процесу говорила Руслана КРАВЧУК, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти  у Рівненській області.

Про результати діяльності навчально-практичних центрів за галузевим спрямуванням у минулому навчальному році підвела підсумки Марта КЛИМЧУК, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області

Любов АНДРОЩУК, заступник директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області розповіла про: результати упровадження дуального навчання у закладах професійної(професійно-технічної) освіти; організацію методичного супроводу у закладах професійної освіти області; підготовку до конкурсу «Worldskills Ukraine – 2021»; вимоги нового Санітарного регламенту для закладів освіти; підсумки розроблення робочих навчальних планів.

Про підготовку статистичної звітності – 2021 деталізував Петро ГОДУНКО, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області

На завершення онлайну на важливих аспектах організації атестації педагогічних працівників у 2021-2022 навчальному році наголосила Валентина БОНДАРЧУК, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області, та про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021-2022 навчальному році розповіла Олена РОЖКОВА, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області.

За підсумками онлайн  години закладам надіслані матеріали. які  допоможуть у забезпеченнї організації освітнього процесу в закладах професійної освіти  у 2021-2022 навчальному році.

Коментарі закриті
наверх