Міжрегіональний телеміст до дня соборності України «У єдності наша сила»

Міжрегіональний телеміст до дня соборності України «У єдності наша сила»

21 січня 2022 року відбувся міжрегіональний телеміст до Дня Соборності України «У єдності наша сила».  Онлайн захід об’єднав  профтехосвітян – однодумців з усієї України – сходу і заходу, півночі і півдня, центральних регіонів України: Харківської,  Луганської,  Донецької, Дніпропетровської,  Кіровоградської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернігівської, Київської областей.

З вітальним словом до учасників заходу звернулась  Ірина ШУМІК –гендиректор директорату професійної освіти МОН України.  

В ході проведення відеозаходу учасники представляли візитівку свого регіону та нестандартний підхід до вшанування  Державної символіки України.

Адже саме  у 2022 році ми святкуємо 30-річчя Державних символів України: Державного Гімну України (15 січня), Державного Прапора України (28 січня) та Державного Герба України (19 лютого). Професійна освіта України не могла оминути своєю увагою ці знакові події.

Красу і велич нашого регіону та Рівненщину професійну представляла під час заходу методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області  – Руслана КРАВЧУК. У відеоролику було презентовано круті локації, історичні та пам’ятні місця Рівненщини, а також висвітлено креативний підхід, професійні вміння, та шанобливе ставлення до Державної символіки учнівської молоді профтехосвіти Рівненщини.

Відео «В Соборності та єдності наша сила! Рівненщина професійна! Можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/tMwCpDiHnwQ

Для усіх гостей телемосту був відкритий прямий ефір у фейсбуці на сторінці «Професійна освіта Київщини».

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Рівненській області висловлює щиру подяку ініціативній, творчій групі Квасилівського професійного ліцею за допомогу у створені відеоролику.

Коментарі

  • Раїса | Січ 26,2022

    Відеоролик найкращий! Змістовний, цікавий, неперевершений! Так тримати!

  • наверх