Підприємницькі компетентнісні підходи

Підприємницькі компетентнісні підходи

Методична секція на тему: «Упровадження інформаційно-комунікативних технологій в освітній процес» для викладачів галузевої економіки та підприємництва із закладами професійної (професійно-технічної) освіти області відбулося 28 березня 2023 року за допомогою платформи Google meet.

Під час зустрічі обговорили питання:

  1. Впровадження нового спецкурсу з предмета, що вільно обирається.
  2. Застосування бізнес-планування в освітній діяльності.
  3. Академічна доброчесність в освітній діяльності.
  4. Використання функцій у Word («SmartArt», рисунки, фігури, діаграми і.т.д.) в роботі з навчальною документацією (практичне заняття).

Щодо першого питання відбулася бесіда по впровадженню нового спецкурсу, що вільно обирається. Розглядали декілька варіантів по вибору предмету: «Відкриття власної справи», «Основи бізнесу», «Основи бізнес-планування», «Механізм започаткування власної справи». 

За запитами  викладачів методист НМЦ ПТО Андрій ФІЛІПОВИЧ за проханням викладачів розкрив структуру розробки бізнес-плану, щодо впровадження в освітню діяльність. Викладачам також було надано методичні рекомендації по розробленню бізнес-плану та  презентовано приклад презентації бізнес-плану «Тенісного корту в м.Рівне».

Особливу увагу учасники засідання звернули на питання   дотримання принципів академічної доброчесності в освітній діяльності, зокрема на тих моментах, на які потрібно звернути увагу викладачам та учням.

Практична робота була проведена із застосуванням Word. Було практично показано, як можна використовувати деякі функції Word, а саме «SmartArt», рисунки, фігури, діаграми.

Посилання на матеріали методичної секції:

https://drive.google.com/drive/folders/1aQ-44hOjnkjTFt-UNLEBPQ5qydNHKgR3?usp=share_link

Коментарі закриті
наверх