15 листопада 2023 року на базі Державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі” відбувся обласний конкурс фахової майстерності серед майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії „Кондитер”. Конкурс проводився з метою підвищення професійної майстерності майстрів виробничого навчання, популяризації фахових здобутків, кращого педагогічного досвіду, інноваційних освітніх технологій та популяризації робітничих професій.
У конкурсі взяли участь:
Конкурс складався з практичного туру і передбачав приготування білково-повітряних та бісквітних тістечок.
Оцінювало роботи конкурсантів професійне журі у складі представників від роботодавців: Мар’яна ЗЕЛІНСЬКА, директор кафе-кондитерської «Морквяна Мар’яна»; Ольга ТРОЯНЧУК, Бренд-кондитер, кондитерського цеху «Donatella»; Ірина МОНЮК, завідуюча виробництвом ТОВ «Сільпо-Фуд».
В результаті кропіткої творчої роботи конкурсантів та членів журі було визначено переможців, ними стали:
1 місце – Денис ІЛЬЇН, майстер виробничого навчання державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі”;
2 місце – Марія КРИВКО, майстриня виробничого навчання вищого професійного училища №22 м.Сарни;
3 місце – Марина НИВЧИК, майстриня виробничого навчання Квасилівського професійного ліцею.
Призери нагороджені дипломами 1, 2 та 3 ступенів та призами, а решта отримали дипломи учасників конкурсу.
Тримаємо стрій! Разом до перемоги! Слава ЗСУ!