Фаховий конкурс майстрів кондитерів - 2023

Фаховий конкурс майстрів кондитерів – 2023

15 листопада 2023 року на базі Державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі” відбувся обласний конкурс фахової майстерності серед майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії „Кондитер”. Конкурс проводився з метою підвищення професійної майстерності майстрів виробничого навчання, популяризації фахових здобутків, кращого педагогічного досвіду, інноваційних освітніх технологій та популяризації робітничих професій.

У конкурсі взяли участь:

  • Денис ІЛЬЇН, майстер виробничого навчання державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі”;
  • Марія КРИВКО, майстриня виробничого навчання вищого професійного училища №22 м.Сарни;
  • Марина НИВЧИК, майстриня виробничого навчання Квасилівського професійного ліцею;
  • Раїса РАНДЮК, майстриня виробничого навчання вищого професійного училища №25 смт Демидівка;
  • Оксана ДУДІНСЬКА, майстриня виробничого навчання Клеванського професійного ліцею;
  • Юлія ДАНЕЧКІНА, майстриня виробничого навчання вищого професійного училища №29 смт Володимирець;
  • Ірина КОВТУН, майстриня виробничого навчання державного професійно-технічного навчального закладу „Соснівський професійний ліцей”;
  • Наталія ВЕРБИЦЬКА, майстриня виробничого навчання вищого професійного училища №24 м. Корець
  • Наталія КОСТЕНЮК, майстриня виробничого навчання державного професійно-технічного навчального закладу „Острозьке вище професійне училище”;
  • Вікторія ЗАЛУЖНА, майстриня виробничого навчання Радивилівського професійного ліцею;
  • Тетяня ЯЦУК, майстриня виробничого навчання Рокитнівського професійного ліцею.

Конкурс складався з практичного туру і передбачав приготування білково-повітряних та бісквітних тістечок.

Оцінювало роботи конкурсантів професійне журі у складі представників від роботодавців: Мар’яна ЗЕЛІНСЬКА, директор кафе-кондитерської «Морквяна Мар’яна»; Ольга ТРОЯНЧУК, Бренд-кондитер, кондитерського цеху «Donatella»; Ірина МОНЮК, завідуюча виробництвом ТОВ «Сільпо-Фуд».

В результаті кропіткої творчої роботи конкурсантів та членів журі було визначено переможців, ними стали:

1 місце – Денис ІЛЬЇН, майстер виробничого навчання державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі”;

2 місце – Марія КРИВКО, майстриня виробничого навчання вищого професійного училища №22 м.Сарни;

3 місце – Марина НИВЧИК, майстриня виробничого навчання Квасилівського професійного ліцею.

Призери нагороджені дипломами 1, 2 та 3 ступенів та призами, а решта отримали дипломи учасників конкурсу.

Тримаємо стрій! Разом до перемоги! Слава ЗСУ!

Коментарі закриті
наверх