Компетентнісний підхід до оцінювання результатів навчання

Компетентнісний підхід до оцінювання результатів навчання

Директоркою Центру Валентиною БОНДАРЧУК було представлено досвід професійної освіти Рівненщини на регіональному науково-методичному інтенсиві «Сучасна дидактика для розвитку професійних навичок кваліфікованих робітників: Освітні тренди і вимоги ринку праці».

28 березня 2024 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся регіональний науково-методичний інтенсив. Організатор інтенсиву – кафедра методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти.

У регіональному науково-методичному інтенсиві взяли участь представники понад 190 провідних вітчизняних закладів вищої, професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої освіти та Навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти з різних областей України.

Мета проведення заходу: обговорення актуальних питань щодо освітніх трендів ХХІ століття в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти, вимог та запитів ринку праці для формування затребуваних компетентностей фахівців, пріоритетних напрямів розвитку професійної освіти в умовах воєнного стану і післявоєнної відбудови України, реалізації компетентнісного підходу в сучасній професійній освіті, професійної перепідготовки та підвищення кваліфікації сучасних фахівців.

Запис Регіонального науково-методичного інтенсиву на офіційному ютуб-каналі  БІНПО за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=vqptURGbOkY&t=5300s

Коментарі закриті
наверх