Воркшоп «Участь молоді у формуванні молодіжної політики міста»

Воркшоп «Участь молоді у формуванні молодіжної політики міста»

16 та 17 грудня голова обласної Ради учнівського самоврядування закладів професійної(професійно-технічної) освіти Рівненщини – Чинара Гайдарова, лідери учнівського самоврядування ДНЗ “Вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі Юлія Шикеля та Ганна Жилка вчились змінювати молодіжну політику та впливати на прийняття рішень в нашому місті.

Лідери від профтехів взяли участь  у воркшопі  “Участь молоді у формуванні молодіжної політики міста”.  Воркшоп реалізовується Коаліцією громадських об’єднань та ініціатив «Рада реформ Рівного» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Завдяки заходу наші лідери отримали нові знання щодо молодіжної політики, її сфер та етапів формування. Дізналися про нормативну базу щодо молодіжної політика країни, області, міста. Розглянули питання про участь молоді та отримати навички щодо її забезпечення на практиці, детально дізнались про публічні консультації як форму участі молоді у формуванні молодіжної політики міста.

Коментарі закриті
наверх