Навчальні вебінари „НАССР: Міжнародні правила харчової безпеки в закладах ресторанного господарства“

Навчальні вебінари „НАССР: Міжнародні правила харчової безпеки в закладах ресторанного господарства“

Впродовж із 05 по 07 вересня 2018 року для педагогів професійних (професійно-технічних) закладів Рівненської області, які здійснюють професійну підготовку за напрямом «Громадське харчування» були проведені навчальні вебінари.

Під час проведення вебінарів методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області Олена Рожкова познайомила учасників з історією виникнення системи НАССР, законодавчою базою харчової безпеки та особливостями впровадження системи НАССР в Україні, розповіла про основні етапи її впровадження. Про питання, що пов’язані з постачанням, зберіганням та підготовкою продуктів харчування, приготуванням, розігріванням та швидким охолодженням; про фізичні забруднення та боротьбу зі шкідниками; проблеми, які можуть бути пов’язані з харчовою алергією методист підсилила висловами лекторів: Мухарської Людмили Мирославовни (Заслуженого лікаря України, першого заступника Головного державного санітарного лікаря України, лікаря-бактеріолога) та Богдана Михайлова, (засновника Restoguild, шеф-кухаря з двадцяти річним стажем і досвідом роботи у кращих отелях Київа – InterContinental и Radisson, шеф-кухаря ресторану Hilton Hotels & Resorts). Також були розглянуті переваги та недоліки системи НАССР, пропозиції та рекомендації щодо початку роботи з впровадження елементів системи НАССР у освітній процес закладів.

Для проведення вебінарів методист Олена Рожкова використовувала інформацію, яку отримала під час навчального тренінгу 24.07.2018 року.

Закладам були підготовлені та надіслані матеріали: презентації, доповіді, посібники, нормативні документи та роздаткові матеріали.

Doc – 26.07.18 – 8-52 – p1
3-1
вебінари-1
Коментарі закриті
наверх