МЕТОДИЧНА СЕКЦІЯ ВИКЛАДАЧІВ ПРЕДМЕТУ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

МЕТОДИЧНА СЕКЦІЯ ВИКЛАДАЧІВ ПРЕДМЕТУ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

23 листопада 2018 року на базі Навчального пункту аварійно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області була проведена обласна методична секція викладачів предмету «Захист Вітчизни» з  теми «Основи цивільного захисту – складова дисципліни «Захист Вітчизни».

Годунко П.М., методист НМЦ ПТО у Рівненській області, обговорив з педагогами актуальні питання щодо ефективного викладання предмету «Захист Вітчизни».

Досвідчені фахівці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області  Жакун І.І.,  Пелех Р.Р.,  Майстров Ю.В., Тарасюк І.Д., Бондар Р.В. поінформували викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти про нормативно-правову базу цивільного захисту, про надзвичайні ситуації природного, техногенного, воєнного і соціально характеру, заходи і засоби захисту населення від надзвичайних ситуацій, правила користування вогнегасниками та порядком евакуації при надзвичайних ситуаціях та пожежах.

Набуті знання в подальшому будуть застосовуватись викладачами навчального предмету «Захист Вітчизни» для формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни, дій при надзвичайних ситуаціях та системного уявлення про військово-патріотичне виховання як складову частину патріотичного виховання.

Коментарі закриті
наверх