Healthy Challenge2020 – наші досягнення

Healthy Challenge2020 – наші досягнення

Масштабним проєктом, до якого долучились одинадцять закладів професійної освіти Рівненщини, став Healthy Challenge2020.

Healthy Challenge 2020 відбувався у листопаді-грудні 2020 і охопив 42 заклади освіти у Львівській, Закарпатській, Волинській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Хмельницькій, Чернігівській та Черкаській областях.

Метою програми є популяризації здорового способу життя в умовах карантину спричиненого поширенням COVID-19.

З 16 листопада до 7 грудня  закади нашої області змагались з активностей  під час трьох тематичних тижнів: профілактика інфекційних хвороб, фізичне здоров’я  і психічне здоров’я. Учасники програми  проводили різноманітні види активностей, серед яких соціальні флешмоби, майстер-класи на тему харчування, спортивні змагання, квести, ігри, конкурси.

У десятку найкращих увійшли два  наших заклади: ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» та ДПТНЗ «Дубровицький професійний ліцей»!

Журі проекту оцінювало якісні результати активностей та їхній вплив на молодь, кількість заходів та учасників, креативність, інноваційність, наявність фото- та відеоматеріалів про активності у соціальних мережах та їх поширення.

Серед переможців програми з популяризації здорового способу життя серед молоді Healthy Challenge 2020 є і наш заклад, приз глядацьких симпатій –– виграв Державний професійно-технічний навчальний заклад «Дубровицький професійний ліцей», вітаємо їх з перемогою та  бажаємо подальших успіхі! А також, дякуємо всім закладам котрі долучились до проекту та виховують в учнівської молоді культуру здорового способу життя.

Коментарі закриті
наверх