Перспективні вектори роботи педагогів напряму «Ресторанне господарство» у 2024/2025 навчальному році

Перспективні вектори роботи педагогів напряму «Ресторанне господарство» у 2024/2025 навчальному році

26 вересня 2024 року в режимі онлайн за допомогою застосунку Google Meet було проведено чергове засідання обласної методичної секції педагогів напряму «Ресторанне господарство» з теми «Перспективні напрямки роботи у 2024/2025 навчальному році».

Методистом НМЦ ПТО у Рівненській області Оленою РОЖКОВОЮ були презентовані основні напрями роботи методичної секції у 2024/2025 навчальному році, серед яких:

  • реформа шкільного харчування, головні її перемоги; два етапи навчання 13 майстрів виробничого навчання та заплановані заходи по їх завершенню;
  • спільні обласні заходи, зокрема, обговорення проєкту Державного освітнього стандарту «Кухар закладу освіти»;
  • набір педагогів для підвищення кваліфікації з професії «Кондитер» 5-го розряду за ваучерами на базі НПЦ, створеного на базі Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі»;
  • організація проведення предметної обласної олімпіади з «Технології приготування їжі» серед здобувачів освіти.

Під час засідання педагоги були активно залучені до організованих інтерактивних вправ: реєстрація учасників засідання відбулась за допомогою сервісу Mentimeter, а командна робота представників одинадцяти закладів здійснювалась за допомогою Google Презентації, на якій учасники підписали свої контактні дані, висловили побажання колегам та в рубриці «Висока нота» сформулювали головну командну місію.

Свої враження від організації та проведення навчання, а також оцінку важливості отриманих компетентностей з метою якісної підготовки кваліфікованого та конкурентоздатного фахівця  напряму «Ресторанне господарство» висловили учасниці другого – практичного етапу навчання Тетяна ГАПОНОВА, майстер виробничого навчання Квасилівського професійного ліцею та Надія ЛЕМЕХ, майстер виробничого навчання Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».

Усі учасники засідання отримали ідеї на майбутнє та корисні матеріали для своєї роботи.

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *







наверх