«СТРАТЕГІЯ ФІРМИ-2020» - інструмент формування компетентності підприємливості

«СТРАТЕГІЯ ФІРМИ-2020» – інструмент формування компетентності підприємливості

12 лютого 2020 року з метою підготовки до участі у VІI Всеукраїнському бізнес-турнірі «СТРАТЕГІЯ ФІРМИ-2020» за запрошенням Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області в Рівненському та Квасилівському професійних ліцеях відбулися зустрічі зі здобувачами освіти та викладачами економічних дисциплін з Віталієм Паздрій – доцентом кафедри стратегії бізнесу ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», начальником відділу профорієнтації розвитку підприємництва і лідерства КНЕУ, гендиректором «Компанії інтелектуальних технологій».

Головною метою організованих зустрічей було ознайомлення здобувачів освіти навчальних закладів з умовами проведення та можливостями для учасників бізнес-турніру, а також залучення зацікавлених до масштабного дистанційного змагання з управління smart-підприємствами, прийняття управлінських рішень.

Під час зустрічей піднімалося багато різних питань: про виклики сьогодення, рівень зарплат і податків, стосовно питання працевлаштування і проходження співбесід з роботодавцями, основних вимог роботодавців до сучасного працівника, навичок і компетентностей, які найбільш цінуються на ринку праці сьогодні, головні тенденції розвитку світової економіки та економічного розвитку в Україні, а також надало можливості учасникам зустрічей проаналізувати та прорахувати свої власні перспективи на вдале майбутнє.

Також були розглянуті організаційні питання щодо реєстрації, основних етапів проведення бізнес-турніру та використання електронної пошти, встановлення бізнес-симуляція ViAL+ та ключів до неї, оформлення щоденних звітів та шляхи вирішення проблемних ситуацій, які можуть виникнути під час проходження бізнес-турніру.

Для проведення бізнес-турнірів «СТРАТЕГІЯ ФІРМИ» використовується бізнес-симуляція ViAL+, авторами, якої є Віталій Паздрій та Петро Банщиков. Бізнес-симуляція ViAL+ відтворює віртуальне економічне середовище, максимально наближене до реальності.

Власним досвідом участі у бізнес-турнірах 2017 та 2018 років поділилася з присутніми Олена Рожкова – методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області. Учасникам зустрічі було роз’яснено всі переваги від участі у бізнес-турнірі, від роботи в симуляційному середовищі щодо здобуття унікального досвіду з керування віртуальним бізнесом. Кожен учасник турніру створює власну компанію в середовищі бізнес-симуляції ViAL+ і навіть отримує для цього стартовий капітал, а це 10 000 000 грн. Завдання щоденно надходять на електронні скрині учасників турніру та охоплюють комплекс заходів, варіантів вибору і певних економічних рішень, стратегій, розв’язавши які, учасник має вивести підприємство в лідери ринку, досягнувши найкращих показників у порівнянні з компаніями конкурентів (інших учасників). Це дозволяє сформувати компетентність підприємливості та м’які навички. Переможець бізнес-турніру визначається автоматично, за комплексним рейтингом програми-симуляції.

Участь у будь-якій лізі «Стратегії фірми», включаючи Учнівську, Студентську та Лігу наставників для вчителів і викладачів, є абсолютно безкоштовною. Команди батьків і дітей можуть стати учасниками групової Сімейної ліги. Турнір проводиться в декілька етапів: відбірковий (основний), півфінал, очний фінал. Переможці та фіналісти отримують почесні грамоти і призи від організаторів.

Здобувачі освіти Квасилівського професійного ліцею, серед яких були майбутні кухарі, кондитери та електрогазозварники, мали практичну можливість під час тренінгу попрацювати в режимі Demo-версії бізнес-симуляції ViAL+, ознайомитися з інтерфейсом і специфікою прийняття економічних рішень, пройтися кілька завдань ознайомлювального етапу, розібрати ряд проблемних питань та з’ясувати шляхи їх вирішення.

Найактивніші учасники тренінгу отримали сертифікати та заручилися підтримкою щодо консультативної їх підтримки та допомоги в разі проходження бізнес-турніру.

Зареєструватися для участі в заході можна до 21 лютого включно

Офіційна сторінка турніру: http://kint.com.ua/ua/biznes-tour-stratehiia-firmy-20
Facebook: https://www.facebook.com/StrategyFirm/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm35QQOzp9sVP3xA7N_2uBg
Instagram: https://www.instagram.com/strategyfirm/
Telegram: https://t.me/strategyfirm

IMG-50f8e8dc76531511471589f73960e795-V
IMG-58440184da826c167a8472cbfb77823e-V
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_20200212_114909976
IMG_20200212_114918918
IMG_20200212_115635165
IMG_20200212_120442722
IMG_20200212_120833926
Коментарі закриті
наверх